Glas Service

Als U een kapotte ruit heeft dan neemt U contact met ons op en wij dragen er zorg voor dat Uw kapotte ruit met spoed wordt gerepareerd. Wij zijn voorzien van een 24 uur glas service zodat U 365 dagen per jaar, 24 uur per dag op ons kunt rekenen.
Bel : 06 – 233 133 74

Direct een glaszetter aan de lijn
24 uur per dag ook op feestdagen is er een team stand by om direct in de wagen te stappen en uw van dienst te zijn. Ook isolatie glas wordt door een noodruit vervangen , er wordt direct aan een nieuwe isolatie ruit gewerkt.

Reparatie van glasschade

Niets is zo vervelend of komt zo ongelegen als glasschade. Gebarsten of beschadigd glas vraagt om een directe oplossing. Uw woning of bedrijfspand is hierdoor kwetsbaar en u wilt natuurlijk geen schade door vocht of inbrekers. NJL Glas helpt snel en vakkundig bij glasschade. Wij hebben alle soorten glas op voorraad en zijn dus in elke situatie in staat om u te helpen.

 • Dubbel glas
 • Enkel glas
 • Glas in lood
 • Glazen trappen
 • Figuurglas
 • Gekleurd glas
 • Brandwerend glas
 • Glazen deuren
 • Spiegels
 • Veiligheidsglas
 • Beloopbaar glas

Soorten glasschade

NJLGlas repareert, herstelt en vervangt glas na allerlei soorten glasschade. Of het nu gaat om inbraaksporen, vorstschade, vernieling, ongelukken of stormschade: wij staan 24/7 voor u klaar.

Inbraaksporen

Na een inbraakpoging blijft u vaak achter met glasschade. Dit is niet alleen vervelend, ook wordt uw woning, winkel of kantoor zo blootgesteld aan de weersomstandigheden en inbrekers. Wij vervangen het glas of repareren de glasschade om uw pand te beschermen. Daarnaast adviseren we u om te kiezen voor veiligheidsglas, indien u dit nog niet heeft. Dit glas is namelijk moeilijker te breken, zodat een inbreker niet eenvoudig in uw pand komt.

Vorstschade

Wanneer het verschil in de buiten- en binnentemperatuur oploopt, kunnen zwakke punten in het glas een ruit doen barsten. Het is dan zaak dat uw glas snel vervangen wordt om de kou buiten te houden. Wij zijn snel ter plaatse om uw ramen te repareren.

Vernieling en ongelukken

Een ongeluk zit in een klein hoekje: een bal gaat bijvoorbeeld door het raam of een harde windvlaag slaat het glas uit de deur. Daarnaast is het mogelijk dat iemand bewust schade aanricht aan uw ramen. Ook in deze gevallen staan wij voor u klaar om de glasschade te herstellen.

Stormschade

Soms richt een storm schade aan uw ramen aan. Losvliegende objecten of harde windstoten zorgen dat het glas knapt, waardoor uw pand wordt blootgesteld aan de storm. Wij zijn binnen 60 minuten aanwezig om de schade te repareren of glazen te vervangen.

 

Wat wij doen

Plaatsen en leveren van alle soorten glas (NEN norm)Glas voor bestaande bouw
Glas voor nieuwbouwOnderhoud Gebouwen
Levering aan particulierenLevering aan bedrijven
Glas bewerking (slijpen boren zandstralen e.d.)Reparaties
Kozijnen in samenwerking met diverse aannemersGlas in Lood
Glasmontage (herstel, verbouw, nieuwbouw)Onderhoudwerkzaamheden
Vakkundige -en technische adviezen24 uur dienst bij calamiteiten
Binnen zestig minuten ter plaatsen

Voor minder urgente zaken kunt u het online formulier invullen of uiteraard telefonisch contact opnemen op telefoonnummer 06-23 313 374. Dit telefoonnummer is ook 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar bereikbaar in geval van calamiteiten. Glasservice Purmerend zorgt ervoor dat een vakbekwame glaszetter binnen 60 minuten ter plaatse is in heel Noord-Holland. Een prettig en veilig idee!