Brandwerend glas

Brandwerend glas is in verschillende soorten verkrijgbaar en kan zowel enkelvoudige (voorzien van een coating) als in gelaagde (meerdere blanke opzwellende tussenlagen) uitvoering geleverd worden.

  • 30 minuten brandwerend (tweezijdig vuurbelastbaar)
  • 60 minuten brandwerend (eenzijdig vuurbelastbaar)
  • 60 minuten brandwerend (tweezijdig vuurbelastbaar)

Brandwerend glas met gelaagde uitvoering

Bij brand zetten deze tussenlagen bij circa 120*C uit en sluiten de ruimte tussen glas en sponningen volledig af, waardoor de beglazing voldoet aan de gestelde brandwerende eisen.
Het brandwerende glas kan dus, afhankelijk van het soort, 30 minuten of 60 minuten brand van een of twee kanten tegenhouden. Het brandwerende glas kan ook in combinatie met inbraakvrij en kogelwerend glas worden geleverd.

Voor brandwerende beglazing is het echt noodzakelijk dat u advies inwint van een glasspecialist. Elke locatie, alle afmetingen, elke gevelconstructie en de bepaling van vuurbelastbaarheid heeft een ander product nodig. Bovendien is het verstandig deze vorm van beglazing ook te laten monteren door een echte glasspecialist.

NJL Glashandel BV is een onafhankelijke leverancier en heeft dus geen beperkingen van een bepaalde leverancier. NJL Glashandel BV kijkt dus vantevoren altijd naar prijzen, afmetingen, testrapporten enz.

Binnen zestig minuten ter plaatsen

Voor minder urgente zaken kunt u het online formulier invullen of uiteraard telefonisch contact opnemen op telefoonnummer 06-23 313 374. Dit telefoonnummer is ook 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar bereikbaar in geval van calamiteiten. Glasservice Purmerend zorgt ervoor dat een vakbekwame glaszetter binnen 60 minuten ter plaatse is in heel Noord-Holland. Een prettig en veilig idee!