Douchewanden

Douchewanden worden op maat geproduceerd en altijd uitgevoerd in gehard veiligheidsglas. Uitvoeringen zijn mogelijk in blank, gekleurd en gefigureerd glas.

Douchewanden kunnen op elke muur of in iedere muuropening bevestigd worden en behoeven geen kozijn. Bovendien kan de draairichting naar 2 zijden.

Vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Hard glazen deuren

Door een moderne, ruimtelijke, functionele, exclusieve uitstraling en de vele toepassingsmogelijkheden wordt steeds vaker voor glazen deuren gekozen. Het grote voordeel is de transparantie, waardoor er een licht en ruimtelijk effect ontstaat. Een glazen deur moet, uit veiligheidsoverwegingen, altijd bestaan uit gehard glas. Dit glas is in een hardingsoven snel verhit en daarna snel afgekoeld. Dit maakt het glas sterker. Een gevolg hiervan is wel dat de behandelingen van het glas moeten gebeuren voordat het in de oven wordt behandeld. De enige behandeling die achteraf nog kan is zandstralen omdat dit een oppervlaktebehandeling is.

Hardglazen deuren vraagt om specialisme. Er zijn diverse mogelijkheden in verschillende situaties. Wij willen u daarom goed adviseren. Kies uw situatie en u kunt direct online een offerte aanvragen. Bellen is vanzelfsprekend ook mogelijk!

Binnen zestig minuten ter plaatsen

Voor minder urgente zaken kunt u het online formulier invullen of uiteraard telefonisch contact opnemen op telefoonnummer 06-23 313 374. Dit telefoonnummer is ook 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar bereikbaar in geval van calamiteiten. Glasservice Purmerend zorgt ervoor dat een vakbekwame glaszetter binnen 60 minuten ter plaatse is in heel Noord-Holland. Een prettig en veilig idee!