Waarom kiezen voor Glasservice Purmerend

Als u in Noord-Holland op zoek bent naar een ervaren glaszetter, bent u bij Glasservice Purmerend aan het juiste adres. Ook is ons glasbedrijf VCA gecertificeerd, dit betekent dat u bij ons terecht kunt voor advies over de beveiliging van uw woning, winkel of bedrijfspand. Wij werken samen met diverse verzekeraars, hierdoor nemen wij alle nazorg voor u uit handen.

Service & hoogstaande kwaliteit staan bij ons centraal en in Noord-Holland staan wij bekend als gerenommeerd glasbedrijf. Wij werken zowel voor particulieren als voor bedrijven, aannemers, woningbouwverenigingen, gemeenten en verzekeraars en hebben op deze manier een enorm netwerk aan tevreden klanten opgebouwd. Dit is met name te danken aan onze uitstekende service en de kwaliteit van onze producten. Zo hebben wij de meeste glassoorten altijd op voorraad, beschikken wij over de nieuwste en modernste glas snij apparatuur en staan we bij glasschade altijd binnen een uur bij u voor de deur.

Onze auto’s zijn volledig uitgerust met de meest voorkomende glassoorten, zodat alle glasschades direct gerepareerd kunnen worden. Als u contact met ons opneemt bij ruitschade, wordt u dag en nacht persoonlijk te woord gestaan door één van onze ervaren monteurs.Ons team van glaszetters stelt vervolgens alles in werking om uw probleem direct op te lossen.

Binnen zestig minuten ter plaatsen

Voor minder urgente zaken kunt u het online formulier invullen of uiteraard telefonisch contact opnemen op telefoonnummer 06-23 313 374. Dit telefoonnummer is ook 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar bereikbaar in geval van calamiteiten. Glasservice Purmerend zorgt ervoor dat een vakbekwame glaszetter binnen 60 minuten ter plaatse is in heel Noord-Holland. Een prettig en veilig idee!