Slotenservice regio Amsterdam

U bent buitengesloten uit uw eigen woning of de sleutel is in een put gevallen? Herkenbare zaken die een behoorlijke impact kunnen hebben op de dagindeling. Glasservice Purmerend heeft in zijn dienstenpakket voor u de oplossing en dat 365 dagen per jaar, 7 dagen per week en 24 uur per dag.

In Amsterdam en wijde omgeving kunt u ons inschakelen als uw redder in de nood, als slotenmaker met veel ervaring komen wij zo snel mogelijk naar u toe en verhelpen de problemen op vlotte en deskundige wijze, waardoor u weer door kunt gaan met uw dagelijkse bezigheden.

Ook als professioneel slotenmaker

Uiteraard zijn wij niet alleen bij calamiteiten oproepbaar, ook voor minder spoedeisende zaken kunnen wij u van dienst zijn als professionele slotenmaker.

In de huidige maatschappij is inbraakwering zeer aan de orde, naast inbraakwerend glas zijn inbraakwerende sloten een goede keuze voor de bescherming van uzelf en uw eigendommen.

Wij plaatsen deze sloten graag in uw woning of bedrijfspand. Glasservice Purmerend kan bijvoorbeeld ook uw sleutels dupliceren, informeert u naar alle mogelijkheden, met onze ruime ervaring verzorgen wij graag een vrijblijvende offerte voor u inzake alle slotenmaker werkzaamheden die wij voor u kunnen verzorgen.

En nogmaals: Bij spoedeisende zaken bel direct: 06-23 313 374

Binnen zestig minuten ter plaatsen

Voor minder urgente zaken kunt u het online formulier invullen of uiteraard telefonisch contact opnemen op telefoonnummer 06-23 313 374. Dit telefoonnummer is ook 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar bereikbaar in geval van calamiteiten. Glasservice Purmerend zorgt ervoor dat een vakbekwame glaszetter binnen 60 minuten ter plaatse is in heel Noord-Holland. Een prettig en veilig idee!