NJLGlas.nl is de plek voor al uw glaszetwerk.

Als u in Noord-Holland op zoek bent naar een ervaren glaszetter, bent u bij NJL glas aan het juiste adres. Ook is ons glasbedrijf VCA gecertificeerd, dit betekent dat u bij ons terecht kunt voor advies over de beveiliging van uw woning, winkel of bedrijfspand. Wij werken samen met diverse verzekeraars, hierdoor nemen wij alle nazorg voor u uit handen.

Service & hoogstaande kwaliteit staan bij ons centraal en in Noord-Holland staan wij bekend als gerenommeerd glasbedrijf. Wij werken zowel voor particulieren als voor bedrijven, aannemers, woningbouwverenigingen, gemeenten en verzekeraars en hebben op deze manier een enorm netwerk aan tevreden klanten opgebouwd. Dit is met name te danken aan onze uitstekende service en de kwaliteit van onze producten. Zo hebben wij de meeste glassoorten altijd op voorraad, beschikken wij over de nieuwste en modernste glas snij apparatuur en staan we bij glasschade altijd binnen een uur bij u voor de deur.

Onze auto’s zijn volledig uitgerust met de meest voorkomende glassoorten, zodat alle glasschades direct gerepareerd kunnen worden. Als u contact met ons opneemt bij ruitschade, wordt u dag en nacht persoonlijk te woord gestaan door één van onze ervaren monteurs. Ons team van glaszetters stelt vervolgens alles in werking om uw probleem direct op te lossen.

NJL Glas plaatst en vervangt o.a.:

enkel glas, dubbel glas, isolatie glas (thermopane)en nog veel meer.
Tevens beschikken wij over een glas in lood attelier. Of heeft u een glasplaat nodig?

Bij NJL Glas bent u bij het juiste adres.

Wilt u meer weten?
Stuur ons dan een email enof bekijk de foto’s om een indruk te krijgen van ons werk.

VCA Veiligheids Checklijst Aannemers

Kort samengevat zegt VCA het volgende:
VCA is een methode om te bepalen of aannemers aandacht besteden aan veiligheid, gezondheid en milieu. Voldoen zij aande in deze checklijst vastgelegde criteria, dan kunnen zij het VCA-certificaat behalen. Dit certificaat geeft een kwaliteitsnorm weer.

NJL Glas is in het bezit van dit certificaat. Dit houdt in dat NJL Glas veilig werkt, rekening houdt met gezondheid en het milieu probeert te ontlasten. Dit allemaal voor u en voor ons. Daarnaast zal meer aandacht aan veiligheid leiden tot minder ongevallen en verbetert de totale kwaliteit van het werk.

Binnen zestig minuten ter plaatsen

Voor minder urgente zaken kunt u het online formulier invullen of uiteraard telefonisch contact opnemen op telefoonnummer 06-23 313 374. Dit telefoonnummer is ook 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar bereikbaar in geval van calamiteiten. Glasservice Purmerend zorgt ervoor dat een vakbekwame glaszetter binnen 60 minuten ter plaatse is in heel Noord-Holland. Een prettig en veilig idee!